להכין עוגת שוקולד או תפוזים זה קל, אבל... מה עם הציפוי? איך אפשר ליצור ציפוי שיהיה גם מבריק ויפה, וגם יוסיף לטעם?
בדיוק בשביל זה - אנחנו כאן!
לפניכם 4 אפשרויות של ציפוי לעוגה, כזה שיקפיץ אותה גבוה לשחקים!
1. מתכון לציפוי שוקולד משובח וקסום
להמיס בסיר כפול (בן מארי או אמבט מרים) או בקערה במיקרו 2 חפיסות שוקולד מריר וקופסת שמנת מתוקה. לערבב היטב לעיסה חלקה ולצפות או לשמור במקרר עד לשימוש
מה שמייחד ציפוי זה לשוקולד זה שהוא מתקשה על העוגה בצורה נפלאה ויוצר שכבה נפרדת ומשובחת של שוקולד.
2. ציפוי פרווה מוצלח במיוחד לעוגת שוקולד
מרכיבים
• חבילה של שוקולד מריר
• 25 גר' מרגרינה
• 4 כפות מים
הכנה
• מחממים בקערה קרמיקה כמו מרקית במשך דקה במיקרו
• עירבוב קל לאחר מכן
• בתיאבון!
3. ציפוי מיוחד לעוגה - חלבי או פרווה
מרכיבים:
• 3 חלמוני ביצה
• 7 כפות סוכר
• 2 כפות נס קפה מומס במעט מים
• 1100 גרם מרגרינה או חמאה מומסת (במיקרו)
אופן הכנה:
• ממיסים את החלמונים והסוכר תוך כדי חימום
• מסירים מהאש ומוסיפים 2 כפות נס קפה מומס במים
• מכניסים את התערובת לבלנדר ותוך כדי עירבול מוסיפים את המרגרינה/חמאה מומסת.
• בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.